absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Ett Harebratja-meddelande från yours truly

Kategori: I ett nötskal

Alla de som går upp vid den här tiden i veckodagarana för att börja sitt jobb, applåderar jag. Uppe så pass tidigt att inte ens tuppen har vaknat och det är nästan så pass att jag känner mig smått metalt instabil. Som om jag gått i sömnen och klätt på mig, precis kommit hem från en lördagsnatts bravader eller tagit miste på tiden och att jag kommer rusa ut mitt i natten utan anledning i tron om att jag börjar skolan. Men så är det ju inte? Utan istället sitter jag tre på morgonen och äter frukost. Kaffe och smörgås med tittande på Criminal minds som tydligen går vid den här tiden.

Åker alltså till England om några timmar, två veckors studieresa med allt inkluderat såsom värdfamilj, afternoon tea och praktik på en skola. Jag är både nervös och förväntansfull, vad kommer detta att lära mig? hur ser min tankebild ut om två veckor? för mycket kan ju hända på två veckor inte sant?

Jag lämnar alltså min varma svenska bädd och beger mig av, bort från vänner och familj. tryggheten (hjärtat). Första gången jag reser själv utan att ha med mig en av mina närmsta vänner. Oj då! nu pirrar det i nervositets nerverna. Men det här ska väl gå bra det med, jag menar det måste det ju när man lever efter mottot "Everything is okey in the end, if it's not okey then it's not the end"

Så mina vänner! jag ber er att ta hand om Sverige, ta hand om Stockholm min oas tills jag kommer hem och gör inget som jag inte skulle göra. (Ja, det finns massor! eller okej, en del, självinsikten är stor så här tidigt på morgonen) Men i alla fall, gör inget jätte-klantigt eller jätte-roligt (för mig) när jag är borta, min skadeglädje-körtel skulle inte klara av att det händer när jag är borta. Ta hand om dig min vän, jag kommer att sakna dig även om det bara är knappt två veckor. Älskar dig och drick en extra latte från pressbyrån åt mig, de kommer att sakna mig som en ekonomisk inkomst och det vore sorgligt om de gick i konkurs tills jag kommer tillbaka.

Harebratja!

Wakey wakey!

Kategori: I ett nötskal

För att vara säker på att jag hinner få några timmars sömn innan jag åker, har jag gått upp 06:00 på en lördag bara för att kunna gå lägga mig tidigare och därmed få mer än tre timmars sömn innan färden till England börjar. Men eftersom jag inte somna förrän vid 03:00 inatt så var det väldans svårt att vakna till liv och jag behövde verkligen tvinga upp mig själv, krypande upp ur sängen.. Det här har jag gjort hitills för att hålla mig vaken.

Frukost för vinnare! Kaffe, korvsmörgås och juice.

KAFFE! need I say more?

Datorn, hur kan man klara sig utan facebook & youtube på morgonen

Tv-programmen för oss morgonpigga stackare -

Lois & Clark. Kvalite framför kvantite, tydligen men det är så det ska vara på morgonen..

Och varför inte ta ett varmt skönt bad, tvätta håret och sen inte bara återuppväcka dig själv

utan alla grannar inom en mils radie, grannfejden nästa?

“Life is what happens to you while you're busy making other plans”

Kategori: I ett nötskal

Efter jakten på en vit halsduk (som ändå slutade med att jag hittade och köpte på ICA maxi av alla ställen), växling av de svenska riksdalerna och påfyllnad i resväskan har jag en liten känsla av - ordning och reda, pengar på fredag. En heldag på universitet 9-16 väntas av morgondagen med innehåll av sago-presentationen och information kring resan, så ja känns det tillslut som att jag närmar mig något form av mål (när jag väl spenderat torsdag och fredag med pluggeri till 110%).

Men det känns även som om högen av saker att göra bara gror och gror, dilemmat kring att vänta tills jag kommer hem eller göra så mycket jag kan, är på ytan (jävla essay!). Göra slut på sig själv nu eller senare?, jobbigt beslut. Både det som måste göras och det jag vill göra klatschar så icke-fint med varandra. Vill hinna träffa vänner, vill sitta i en skog med svamp i överflöd och agera som den giriga prince John, vill gå på Chokladfestivalen, vill, vill vill massor. Men japp. Måste ännu en gång agera "vuxet" och prioritera med tanken på vad som ger de bästa konsekvensera. Så förlåt mig för att jag måste vara "tråkig" just nu.