absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

A get out of jail-free card in my pocket!

Kategori: I ett nötskal

Relationer med vänner är rätt intressanta, man har liksom olika relationer, olika regler och lagar om hur saker och ting ska skötas, det den där regelboken med de tio budorden såsom "Du får aldrig stötta på din kompis pojkvän, flört eller ex" och "Du lämnar aldrig din vän i sticket" och "ring mig om tio med en ursäkt om min dejt är dålig"
yada..yada..yada.. Ja, du vet. de oskrivna reglerna, the little blackbook.
Själv skulle jag kunna vara vuxen, mogen och inse att folk gör misstag och därmed låta min kära vän komma undan med hennes lilla plurr i vattnet, men sen när är jag sån? Nej, istället har jag insett att hennes misstag ger mig ett get out of jail - free card, jag kan alltså göra ett misstag och slippa DET samtalet. Allt jag egentligen har och säga är : YEAH BABY YEAH! (Och nej, jag är inte en snäll vän men tusan vad det gör livet intressantare)

Låt oss ofreda stjärtlappen!

Kategori: I ett nötskal

Ännu en gång var det lek i snön hela dagen, vi måste ju passa på, heter det . Innan snön smälter och återigen glöms bort bara för att göra sig påmind om att man kanske inte får en vit jul. Så idag var det dags att göra nytta av den lilla backen som finns på gården. Fram med vantar och mössor för nu jävlar blir det åk! Pulkor, stjärtlappar och madrasser blev ofredade på mer än ett sätt och satan var roligt det var! Jag tror att jag har skaffat mig ännu mer blåmärken men det var det värt. Man måste ju som sagt passa på!


Sen måste jag få skryta med att jag har under hela dagen fått haft en kungakrona på huvudet samtidigt som jag fått ge order. Ibland är livet ultra härligt.Dagens citat

Går förbi ett bibliotek med några barn, när ett barn utbrister

- titta fröken, där är det där Apoteket där man kan låna böcker"


Sitter och pratar med några barn som målar.

- Vad blir det om man bara skulle använda vatten att måla med?

- Men det vet väl vem som helst! Det blir ju vattenfärg


Amen, sister!

Kategori: I ett nötskal

maybe some women weren't meant to be tamed

maybe they're supposed to run wild

until they find someone just as wild to run with