absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

it takes makeup to look natural

Kategori: I ett nötskal

Det är de små sakerna som gör det.
Min all-time favorite ögonpenna är slut och ja, som den man är har jag försökt hitta en ny men ingen har varit lika bra, för mörk, för ljus, för kletig ..yada yada yada.. men nu jag hittat märket igen på Yves Rocher's hemsida och beställde genast två av min gamla goding! med färgen grå och ja.. jag är på bra humör.

Dagens tips!

Yria Tenue Parfaite Ögonpenna (Hitta här)

So come on, come on, do the Loco-motion with me!

Kategori: I ett nötskal

Utgång igår, inte en sådan där norrländsk där man hamnar i badkaret utan snarare en stockholmare där man vaknar upp dagen efter mumlandes de härliga orden "jag ska aldrig mer dricka". Det var RockaBilly 50-60-tals tema på krogen och ja.. kvällens namn är hädan efter "Fylla&Svineri". Need I say more?.. Jag borde verkligen lära mig att inte blanda, alla vet att man inte ska blanda - välj en och stå vid ditt val resten av kvällen, blanda inte öl, vitt vin och starksprit.. när ska jag någonsin lära mig? när?!

Några minnesvärda citat från gårdagen (de jag kommer ihåg)

"-Tequila är ju skitäckligt
- Ja! men fan vad det är effektivt"

"- Jag är ingen kudde!
- Nej, du är en madrass!"

"I don't have a hangover, I'm apparently suicidal"

Knacka innan du kommer in!

Kategori: I ett nötskal

Time takes it all. Whether you want it to or not. Time takes it all, time bears it away...and in the end, there is only darkness. Sometimes we find others in that darkness. And sometimes we lose them there again.
- Stephen King

För att jag är på dåligt humör. Jag är hes, jag är trött, jag är irriterad, nej, jag är arg, jag är hopplös, jag är nog galen, jag är bevisligen rubbad, jag är skoltrött, jag är ledsen, jag är på krigstigen, jag är orörlig, jag är envis, jag är bara prat, ingen verkstad, jag är borta, jag är här, jag är i ingenmansland.