absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

'Titta en ... REN!'

Kategori: I ett nötskal

Sitter här uppe i lillstugan på Idrefjäll och mer eller mindre ser på karln min när han lagar frukost. Utanför blåser vinden och berättar att snart är det dags för lite mysigt regn. Här uppe kan man känna att hösten är på väg och det känns rätt bra att avsluta min sista sommar semester-vecka så här. På denna tysta, lugna, avslappnande plats.
 
Igår var vi uppe på Pelikanknappen för lite lätt vandring och för att stockholmsbon (jag alltså) skulle få se renar springa omkring med resten av turistskaran. Det var en helt underbar vy där uppe.
Idag blir det lite turistfiske, någonting måste man ha till middag, förhoppningsvis slår nybörjarturen till. Hahaha.
 
Fortsättning följer och då lovar jag lite bilder. 

Sa någon 'semester'?

Kategori: I ett nötskal

Så sitter jag här på tåget med cirka en timme kvar tills jag är framme i Mora och får träffa karln min som jag inte sett på en vecka. Mys. Tågföraren tutar febrilt på något och jag hoppas att det något fattar hinten så att vi inte blir stående någonstans mellan Borlänge och Mora. Would be just my luck. 
 
Annars så har jag spenderat mina föregående tre timmar på tåget med att titta på Glee, facebooka,  vila ögonen och tugga på sötsaker. Ja, vad gjorde man innan Ipads och internet på mobilen? Jajuste ...läste. Tyvärr glömde jag min pocket där hemma. Men inte ska jag gnälla, nu väntar en veckas semester uppe i Idre. Oh, ja, semester. Så välbehövd.
 
Ni kvar därhemma i Stockholm, se nu till att ta välhand om min stad!