absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

29 år

Kategori:

I dag står födelsedag i kalender och det är ingen annans än min egen. Jag har dock inte gjort några större planer utan tänker ta det lugnt med min lilla familj och äta gott.

Maken min har dock sina egna planer kring dagen och han började med att överraska mig med pannkaksfrukost och en fin present sen väntar en hemlig middag senare ikväll. Mys! 

Även sonen i hushållet valde att fira sin mamma med att redan klockan 5 vilja gå upp för att "fånga dagen". Hahaha. När han sedan fått upp resterande familj för att fullfölja planen så däckade han i min famn. Söta mupp!

8 veckor

Kategori:

Dagarna bara går här hemma i ett virvelvarv av blöjbyten, hjärtknipande skratt, joller och amning. Älskade lilla bebis har redan blivit hela åtta veckor och han växer så det knakar. 
Ja, stundtals känns det faktiskt som om jag inte riktigt hinner med. Jag vill stoppa tiden och leva i bubblan en stund till men samtidigt så älskar jag att se honom växa.

I skrivande stund ligger vi i soffan, lilla Jakob ligger på mitt bröst och sover så tungt. Jag själv känner mig trött precis som en ny mamma gör men skulle ändå kunna ligga här hur länge som helst. Älskade, älskade Jakob, du är det finaste jag har <3