absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Etthundrafemtiodagar

Kategori:


I dag är det exakt 150 dagar kvar tills vi gifter oss. Jag lever just nu på pinterest, väntar ett antal paket från posten och har ett seriöst förhållande till mitt mailkonto.


Gräsänkans dagar

Kategori:

Helgen har bestått av Bröllopsmässan med bästa Hanna. En väldigt bra och läglig julklapp när dagarna tickar ner till vårt bröllop. Efter att ha blivit överröst av bröllopsinspiration och lite bubbel väntade en kväll med några fina damer.Lite vin och en knytis av bröd och olika pålägg stod på menyn. Mums! Jag fick även chansen att pröva mitt 24h läppstift med utmaningen att hålöa hela kvällen. Gick väldans bra faktiskt :) förutom att läpparna kändes väldigt torra om man inte använde läppglansen till.

Fortsätter nu min gräsänka-vecka med chickflicks, bubbelvatten och smågodis. I morgon är det tillbaka till jobbet och småglinen.

13 år senare

Kategori:

*Vi träffades i högstadiet, i sjuan rättar sagt och blev en trio i vått och torrt. Nu tretton år senare efter att ha gått igenom tonåren tillsammans är vi fortfarande vänner.*

Igår hade vi middag, åt en klassiker från förr. Kycklinggryta med vitlök och örter med ugnstekt potatis. Sedan blev det a walk down memory lane med gamla bilder och videoklipp. Vi kan väl säga att vi är glada att detta var innan facebook! Hahaha! 

Dock insåg vi att vi behövde dokumentera nutiden. Ha något att oja oss om, om 13 år till. Så här kommer några av gårdagens bilder. Så mycket kärlek och en gnutta vin ;)