absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Flygande Matta köpes omgående

Kategori: I ett nötskal

04.30-19.45, det är det schema min busschaufför som jag åkte med idag hade (kändes säkert i bussen, lovar!) I detta schema räknades in två korta raster och en halvtimmes lunch. Jag tycker synd om honom och jag förstår idén med busstrejken, våra nästan alltid sura busschaufförer (de äter citron till frukost-därför är de sura) behöver bättre arbetstider och om strejken kan få det, så kör hårt.  Power to the people och allt det.

Däremot gör det verkligen inte livet lättare för någon som är beroende av buss för att ta sig till jobbet, som jag. Jag har funderat på mina alternativ och båda får mig att mer eller mindre brista ut i någon sorts hysteri, en blanding mellan skratt, tårar och ren sanslöshet. (fråga Lisa hon vet)

Så dessa är mina alternativ.

1. Jag går till Pendeltåget, en promenad på cirka 50 - 60 minuter, tar pendeln och sedan går jag en 20 minuters promenad till arbetsplatsen för att sedan arbeta i 7,5 timme för att efter det göra om allt igen. 
2. Jag går hemifrån till  arbetsplatsen, cirka 1,5 timme.. om inte mer.
3. Jag liftar. (känns inte speciellt säkert, min mamma har lärt mig att inte prata med främlingar..gör det hela lite svårare)
4. Jag letar reda på en flygande matta och använder den.

Okej..nu kanske inte du tycker att alternativen är så jobbiga, tänk på att jag fortfarande går på smärtstillande för ryggen och jag får inte glömma det bästa, det som får en att verkligen vrida sig av skratt. Jag börjar jobba 07:00. detta betyder att jag måste upp runt 04:30 för att hinna med allt. Åh, livets härliga små under.


..Du kan sluta skratta nu

Of course I don't look busy...I did it right the first time

Kategori: I ett nötskal

För er som undrat vad man kan hitta på när man är för det mest är sängliggande (Jag har ryggont) ett par dagar. Jag kan alltså inte sitta upp för länge utan att det strålar smärta ut, låter mysigt eller hur? Så vad hittar jag då på för att underhålla mig?


De första dagarna går rätt så bra, man ser gamla filmer som man velat se om, man påbörjar läsandet av en bok som man velat läsa. Ja, man gör helt enkelt det som man inte haft tid med annars, livet är rätt behagligt om jag får säga det själv.. förutom den oförglömliga smärta i ryggen det vill säga, men sådant kan man lösa med att själv fungera som en pillerfabrik. Det hemliga ordet: Smärtstillande.


Men efter dag tre ungefär så börjar det bli rätt tomt i kreativ-lådan, man har tittat på sina filmer, man har lyssnat på sin musik, gett sig själv en manikyr. Det börjar bli rätt dött, så vad hittar man på? Jo, man börjar se på tv-serier, det är väl bättre än tv-shop eller hur?. Säsong efter säsong efter säsong. (Förresten måste påminna dig om att sömnbristen gör att jag har tid, sömbristen som mer eller mindre beror på en blandning mellan smärtstillande och kaffe - Rekommenderas ej) Jag tror även att jag för tillfället är en aning hyper.

Så nu är jag iallafall uppdaterad i Heroes, How I meet your mother,, House, Saved by the bell, Fear itself.

Ja, jag har även sett Piloten av Tru Blood som innehåller, mystiska vampyrer, den naiva blondinen, spelad av hon från X-men, Anna Paquin och sexscener som man kan skratta åt. Kan man begära mer? Känns dock lite bekant.. Buffy? Nej..absolut inte!


Nu ska jag gå och ta ett kort på en galge till Emma, måste ju visa henne vilken storlek den har. Hennes bröst går lätt igenom.. Mina? En och en halv typ om jag pressar. Don't try to understand it.Hanna, är det inte dags för semester snart?
How I meet your mother
Varning Spoiler!

Klipp med Britney
Go Britney!

Touché!

Kategori: I ett nötskal

Här sitter man hos Emma och njuter av Midsommardagen.  Jag anlände här ute i byn i torsdags och har inte lyckats ta mig härifrån ännu. hoho. Emma håller mig fången här ute på landet (om jag går ut kan jag se får som betar) Så ja! hon bor på lanet även om människan själv anser att hon inte gör det. Får, människor, får!! sådana där som säger Bäääää.

Gårdagen bestod av en massa trevligt såsom härlig mat, dans kring midsommarstången, liggande i gräset (bilder finns), springande på löpband (jag typ råkade ramla av..typ andra gången i hela mitt liv), spelande av Wii (Jag rockar när det kommer till bowlingen ) och annat . Emma och jag har även hittat vårat spel. Ett EK-spel som kallas touché. Vi skulle kunna vara en aning beroende men det är inget som jag erkänner öppet. Att vi har spelat det sen jag kom i torsdag är absolut inte ett tecken på beroende. Att vi tänker på det när vi inte spelar är inte ett andra tecken. Lovar!

Emma, jag och Johanna har blivit lite galna, vi dansar väldigt intensivt till Kelis - Milkshake så fort vi hör det, vilket på något underligt och magiskt sätt händer minst 20 ggr per dag. Den ekar fortfarande i mitt huvud. haha. "my milkshake brings all the boys to the yard". Sorgligt, jag vet.

Vad som mer är sorgligt är att det nu är bevisat cirka 98,99% att jag inte längre är kapabel att utföra några som helst sommarspel. Jag vet inte om det har med partnern (Emma och Johanna) att göra men vi är urdåliga på badminton och kubb. Emma anser att det var Moder Naturs fel (vinden) som blåste för mycket. Jag själv är fortfarande osäker men för att sova bättre på natten väljer jag att tro henne.

Dags att gå, är lite rädd att Emma snart ska klappa till mig med Wii-kontrollen. Hon blir bara en aning aggresiv när det gäller boxning. Ducka! får man göra när man sitter bakom henne i soffan. (finns video-klipp)

Ajja! Ha det bra min vän.