absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

God morgon mitt herrskap! Idag har jag lär...

Kategori: I ett nötskal

God morgon mitt herrskap! Idag har jag lärt mig hur fixar ihop en matsäck på sextio sekunder för att sedan ta på förskole- uniformen (täckbyxor, vindjacka) och rusa ut och fånga bussen. Faktiskt imponerad av mig själv! Nu blir det då utflykt med en engelsk förskola. Hur var det nu man sa "akta er för hundbajset" på engelska?

Vår-känslorna börjar att ta fart, vilket ä...

Kategori: I ett nötskal

2011-03-19_13_37 (MMS)

Vår-känslorna börjar att ta fart, vilket är efterlängtat! Vaknade vid åtta i morse och var pigg som en mört men nu börjar det dock avta. En kopp kaffe gör förhoppningsvis susen, koffein is the vitamine of today. Trots ett knä som bråkar blir det en Zumba-söndag med min kära Hanna, självklart med min nya heta accessoar knästödet. Imorgon tänker jag ta itu med viktigheter, tågbokningar, telefonringande och ansvarstagande. För nu börjar kalendern se lite väl full ut ;-)

Med popcorn i behån.

Kategori: I ett nötskal


Bakis, trött och med ett skolarbete att skriva. Livet som student har aldrig varit så påtagligt som just nu i detta ögonblick, just denna lördag fylld med vår-känslor. Så hur råder vi bot på denna ytterst deprimerade situation då? Jo, doktorn ordinierar:  En powernap, lite sushi och ett glas vin. Det gäller att vara konsekvent med sin livstil. Leva fullt ut. Ut i vimlet med dig och se till att du syns, hörs och märker att du lever!