absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Vart är Robin Hood när man behöver honom?

Kategori: I ett nötskal

Mitt liv är intressant, (så intressant att Steven Spielberg väntar ivrigt på mitt livs biografi) Mitt liv börjar mer och mer likna en dokusåpa där allt händer på 60 minuter per gång, allt trycks ihop till en jävla massa endast för underhållningens skull. Givetvis redigerad så att folk väljer att stanna kvar för att se vad som händer dagen efter. Ja, till och med jag är spänd över att se hur livet kan göra mig mer "screwed up" än vad jag redan är.

..To be continued.. Nej, jag skojar inte.. Fortsättning följer..Jag vet inte om jag sagt det och förmodligen säger jag det allt för lite ändå men Tack Emma och Tack Lisa för att ni står ut med mitt prat som oftast går i hundrafyrtio och för att ni ställer upp när det blåser som värst. Älskar er. We kick ass!

By the way !
Lisa, jag fullständigt avgudar min nya knapp "Where is Robin Hood when you need him". Jag måste nu bara komma på ett sätt att se till så att den kan vara med mig dagligen... hmpfh.

Lights! Camera! Action!

Kategori: I ett nötskal

Livet är som en film oavsett hur mycket man inte skulle vilja erkänna det. Det finns drama (alldeles för mycket), romantik (även om jag inte sett någon hint av det på sistone!) Dokumentär (Fakta, fakta, fakta) Komedi (Mina vänner brukar stå för det mesta av den) Action (Man ramlar, man är allmänt olycksförföjd, du vet de dagarna)

Så nu är det dags för mig att bli huvudrollen, bli regissören bli manusskrivaren. Bli hela faderullan!. För sanningen är att jag borde vara och är den enda stjärnan på scenen, I'm the only Dramaqueen on this stage, baby. Alla andra.. Ja, de är statister eller bi-roller om de klarar audtiton, det vill säga för i slutändan är det ju jag som bestämmer och strålkastarna de lyser bara mot mig.

Så allt jag egentligen har att säga är:
Lights! Camera! Action!!

En annan vändning

Kategori: I ett nötskal

Ibland är livet sjukt, ibland tar livet sådana vändningar att man inte vet hur man ska reagera. Det känns så konstigt att jag inte riktigt vet hur jag ska förklara det. Ett bråk som pågått i flera år.. hur länge sen var det nu? fem år? sju år? har helt plötsligt tagit en annan vändning..jag tror att tiden har läkt lite av det sår som en gång skapats och att själva bråket håller på att lösas upp. Jag är chockad, förvånad och jag tror jag nästan måste plocka upp min haka från golvet. Men som sagt livet kan ibland förvåna en riktigt ordentligt, så låt oss se vad som väntar.. för även om jag blivit överaskad så .. ja, man vet aldrig.