absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

You had me at hello

Kategori: I ett nötskal

 

Efter en lång dag på jobbet lyckas trötta jag komma hem och trampa på en glasbit. Foten är nu omplåstrad, likt armen som jag lyckades göra illa härom dagen och jag tröstar mig själv med att ligga i sängen, smaska på kakor och titta på fotbollen (Fotbollen kan jag dock inte förklara mer än att jag finner det avslappnande på något sätt) Nu väntar jag faktiskt mest på att gubben ska komma hem och säga "Hej".

 

 

 

 

Let's sing to be happy

Kategori: I ett nötskal

 

 

Dansa, pausa?

Kategori: I ett nötskal

Ligger här i sängen trots att klockan redan är slagen 13:00. Visst finns det saker som borde göras just nu såsom dammsugning, magiskt bort trollande av diskhögen ute i köket eller att själv hoppa in i duschen men istället ligger jag här med en kopp kaffe i handen och vägrar resa mig upp. Skitsamma om saker och ting inte blir gjorda, det är ju lördag och jag har ju faktiskt söndagen till alla sådana där måsten om det skulle bli så. Ibland måste man bara få lämna alla "borden" och "måsten" i någon dammig vrå, så det så!

Nu ska jag spendera 5:40 minuter av min lördag med att se videoklippet här nedan. Jag och gubben min skrattar alltid så vi tjuter när vi ser denna.