absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Tänk på sommarblommans doft

Kategori: I ett nötskal

Här ligger jag i sängen, vilket jag gjort hela dagen och bara gäspar och feberyrar, när jag får syn på fladdermöss på tv. Nu är det ju faktiskt så att jag på mina senare år, lyckats skapa mig själv en fobi för just fladdermöss. En återkommande mardröm där fladdermöss fastnar på mina kläder och ja, det slutar i att jag numera sitter och vaggar fram och tillbaka och försöker tänka på något som är bra a la Peter pan. Så hur fan ska jag lyckas bli av med denna fobi då? Det ska ju bli skansen akvariet i sommar... Muy intressanto.

" ..ni skulle bara veta hur det känns när man är riktigt förkyld!"

Kategori: I ett nötskal

Är inne på min tredje powernap idag (och funderar på att ta en till). Näsan verkar ha ett oändlighetsflöde av sådant som inte är okej, huvudet känns som att det kommer implodera om en snar framtid och febertopparna kommer och går. tick, tack. Försöker få i mig lite att äta eftersom jag annars blir så jävla matt, men det är inte det lättaste. Just nu är det fullkornsvälling som gäller. Så känner mig väl snarare som tre år gammal än tjugotre, men så är det väl för det mesta när man är sjuk..

En passande mugg för idag om du stryker "och påklädd.."My nose is just overflowing with awesome and I had to get some of it out!

Kategori: I ett nötskal

 

Status: videon nedan visar exakt hur jag mår .