absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

På plåsterhuset

Kategori:

Efter 10 långa timmar på kirurg och gynakuten igår med en eventuell blindtarm som i slutändan blev en gissning på en cysta som brustit men med inga riktiga svar var jag glad när jag äntligen kom hem igår kväll/natt.

Har fortfarande ont men vi får väl hoppas att det går över av sig själv för ja, läkarbesök är jag så ofantligt trött på. blä.
Nej, nu ska jag försöka sova lite..

tack och god natt!

På lördag är det dags!

Kategori:

Om det ser ut som en flyttkartong, känns som en flyttkartong och jag hittar ingenting. Ja då måste det vara en flyttkartong. Där bor vi just nu.

Så alla materialistiska ting är snart nerpackade i sina fyrkantiga små lådor och på lördag flyttar vi äntligen tillbaka till vår lägenhet. Som vi har väntat...oj oj.

Att vara vuxen...

Kategori: I ett nötskal

Att vara vuxen betyder denna söndag att ta sig upp ur sängen, riktigt förkyld och dan måste jag påpeka (Nämen...JAG sjuk igen... skulle jag aldrig ha anat) för att åka till lägenheten vår för att städa hela dagen. Jepp, och inte är det en sådan där vanlig städningen. Nej, nej vi ska fightas mot byggdamm och månader av instängd luft i samband med en byggfläkt. Mm..mys. Kan du säga 'Alvedon gånger 2 och kaffe!'
 
Idag påbörjar vi då vår tillbaka-flytt till vår lägenhet med allt vad det innebär.
 
Oj.Oj.