absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Do you need some ice? Because you sure look hot to me.

Kategori: I ett nötskal

Okej.. ibland har man bara lust att vara en av de där som dreglar över det manliga könet.
Man vill bara drömma sig iväg till en värld fylld av testosteron, muskler och bara överkroppar. (sorgligt, jag vet) Och om nu två av dessa överkroppar ägs av inga andra än Cam Gigandet (Volchok från O.C) och Sean Faris (Dino från Life as we know it), vem är jag, om jag klagar? och sen om det även innehåller lite våldsamma fighter mellan de båda, lite härlig action.. det gör absolut ingenting...
 


Tryck på bilden för trailer .

 

Myrornas krig

Kategori: I ett nötskal

Gårdagen ..

På jobbet kan man alltid vara säker på att dagarna aldrig blir desamma, alltid händer det något nytt med de små och vi vuxna. Gårdagen bara bevisade det faktumet. För er som aldrig blivit attackerad av de små svarta myrorna, du vet, de där som man tycker är lite söta, de där som man älskar istället för de röda pissmyrorna. Ja, låt mig då berätta, Att de jävlarna bits de med! Man plockar upp en unge som skriker som en galning för att upptäcka att han har satt sig vid en myrstack (tydligen) Och vad händer när man plockar upp en unge som kryllar av svarta myror, jo de jävlarna tar sig över till dig med och de bits! Aldrig har jag stampat och skakat så fort. Det var som myrornas krig men jag vann! låt mig berätta en liten hemlighet..Vatten! vatten och vatten, de bits och de har fler i antal men med vatten, they die!

Sen måste jag yttra mig om något annat!
Speedos, män i speedos. Oftast är det en sorglig syn på stranden. Speedos har sina regler men för mig så brukar jag strunta i det. Folk får ha på sig vad de vill, trivs man i det så gör man. Men är det verkligen nödvändigt att åka runt på sin vespa i centrum i speedos när man är runt 40+? För mig var det bara skrämmande, det var som en bilolycka som man inte kunde titta bort ifrån. Skrämmande..mycket.

Det är inte okej!


P.S

Tack Emma för tvålarna! they smell good!

I really lack the words to compliment myself today

Kategori: I ett nötskal

Jag luktar luktborttagare (Det luktar ungefär som diskmedel med äppelsmak), håret är fullt av sand (inte visste jag att jag kunde ha min egna bärbara strand, Tack du kära barn med spade och hink!!) och min tröja har fläckar jag inte riktigt kan beskriva eller förklara (jag vet vad det mesta är..men tro mig du vill inte veta). Jag känner mig med andra ord; Riktigt fräsch. Så istället för att babbla om hur dagen har varit ska jag ursäkta mig, gå och ta ett lååååångt bad, vi snackar timmar. Där ska jag ligga och läsa min nya illustrerad vetenskap, blöta mig i duschcreme och halvsova.. Så .. vi höres!Nya videor. - Ja, jag saknar One Tree Hill.

Haley&Nathan - Everytime

Brooke&Haley - Someone

Peyton&Jake - Amazed

OneTreeHill - Keep holding on

Brooke&Lucas - Hate myself for loving you