absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Det är torsdag minsann

Kategori:

Efter att nästan haft ner högtalare i golvet, tappat telefonen i trappen, spillt ut kaffe som underbart nog landade på 50% av mig själv och slagit huvudet i det alltför låga taket under loppet av en kvart så undrar jag om det är riktigt säkert för mig att stanna kvar här?

Inte för att jag har något val...arbetar till 19:00 ikväll. Lucky me!

Korvar överallt!

Kategori:

Utflykten börjar med att fem av femton hinner göra sig illa inom loppet av 60 sekunder. Plåster-tanten fick jobba på.

Det fortsätter med att de som är ansvariga för grillandet inte dyker upp. Morr. Tur nog dyker en ängel upp från ingenstans och räddar oss med både tändvätska och briketter. Hallelulijah!

Nu återstår bara problemet att det inte glöder...oavsett hur mycker vi tänder på så det slutar med rök istället för glöd. Var inte så hetta som vi trodde helt enkelt. suck. Så det slutar alltså med 150 halvljumna kyckling-korvar. Smaskens! För barnen var det inga problem alls.Glada i hågen som vanligt med den där glädjen som bara glimtar i ögonen. Men för oss fröknar som vid det laget var kladdiga av korvspa, svarta överallt av gammalt kol och luktade som brända korvar...ja..du kanske förstår.

När även vädergudarna började retas dvs. det började regna så packade vi ihop våra tusen vattenflaskor och tog oss tillbaka till skolan och där avslutar yours truly sin dag med att trampa på en knappnål/pin i den köttigaste delen av foten. Det var allt annat än en fröjd.

Nu ska jag hem...hem för att grilla med karln min. Vem tror ni kommer att drömma om korvar i natt?

Klara färdiga gå!

Kategori:Nu blir det ett besök hos mor min för lite morsdagsfirande och sedan iväg till stan för lite eventuell shopping och sen vinprovning. Hepp pepp!