absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Tre år för länge sedan?

Kategori: I ett nötskalHittade denna på youtube. Ett klipp från studenten 2005 där mina gymnasie-lärare gör en show. Detta var ett år innan jag själv tog studenten men lärarna är desamma, de bjuder på sig själva till max. Åh. Nostalgi. Åh. Minnen.

"Kan du sluta vara så smart? Nej, det går inte..jag är för ung för det"

Kategori: I ett nötskal

Så sitter jag på tåget, på väg hem från Linköping efter en rolig och intressant förmiddag på Ungdialog. Jag blir så glad pch peppad varenda gång jag hamnar i bra samtal med människor. Som är lika villiga att lyssna som att prata. En super-kombination. Det jag lärde mig om Linköping då under min korta tur? Linköping är en stad med hjälpsamma människor, gott kaffe och många cyklar. Måååånga cyklar, jag kunde inte räkna dem även om jag försökte, det var som myrornas krig på tv:n men med cyklar. Vilket fick mig att vilja cykla ännu mer hemma.  Linköping är även en stad med en vacker domkyrka och många statyer, var vi än vända oss fanns det en vattenfontän, förstenad gubbe eller änglalik-figur. En dekorerad stad helt enkelt. Åka dit igen? Ja, gärna!

En timme kvar tills vi anländer i Stockholm. Två timmar kvar tills jag anländer i min säng. Efter att ha varit vaken sen 3:10 så är det en fröjd att veta att sängen är det mål som står på tur!

You give me fever

Kategori: I ett nötskal

Så ligger jag hemma i feberyra och tycker synd om mig själv. Som tur är finns tv-seriernas höst-start som underhållning för en stackars sate som mig. New Girl, Broke girls och Glee, har fått sällskapa mig tillsammans med Games of Thrones och Downtown Abbey. En manodepressiv blandning av tårar, drama "Oh no he didn't", humor och skratt! "He will hit on you aggressively and relentlessly, he doesn't realise he looks like that..and I don't have the heart to tell him" Och så är det givetvis inte fulländat förrän min alldeles egna tv-crush dyker upp i rutan. Blaine Anderson i Glee. Aaaw, sugarplum.