absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Är det inte underbart?

Kategori: I ett nötskal

Är det inte härligt när man vaknar upp från en härlig kväll med sina vänner och upptäcker att man fått ett sms från en vän och det står helt underbara saker i. Ibland glömmer man bort att man har helt underbara vänner .

Wunderbart!

Kategori: I ett nötskal

Var på födelsedagsmiddag/fest igår och har fått klart för mig att jag aldrig kommer kunna bjuda mina vänner på middag. Kommer aldrig kunna leva upp till förväntningarna. Gülsen kommer alltid få stå för Mobila gängets middagar, stackars henne men hon får skylla sig själv. Herregud! det var ju ett smörgåsbord av härlig turkisk mat, allt massa gott och sällskapet ännu härligare. Sen var det bakverk, så många att man inte riktigt visste vart man skulle börja eller sluta och som det inte var nog fick vi även frukt och glass (som vi lyckades få i oss trots många, många kommentarer om att glassen borde få stå kvar i frysen). Det var så mycket gott att trots att man inte trodde att man kunde få i sig mer men så hittade man lite luftrum och tog en tugga till.
It's not you, it's me!

Kategori: I ett nötskal

Off the market, off the map, off the planet. Off. Ja, där i ligger problemet. Jag kan inte bestämma mig för att ignorera hur jag mår bara för att göra någon glad ett tag (det funkar aldrig i längden), samtidigt som att det är  ingens fel att jag känner mig som jag känner mig, det finns ingen skuld att lägga på någon - tro mig! jag skulle mycket hellre vara fly förbannad på någon, ha någon att skrika på än att vara på det humöret jag är på just nu. Jag klagar inte, det är bara som det är. Jag försöker verkligen.