absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Frossa?

Kategori:

Jag googlade lite om Gastric bypass idag och hittade lite intressant fakta såsom att när man som jag är inne i sin såkallade "flyt-diet" a.ka Modifast Modifast Modifast Modifast så är det rätt vanligt att man får frossa. Kan detta förklara min feber känsla? jag hoppas det. 

Nu ska jag gå och pröva min frusna vanilj som väntar i frysen. To be continued.
Lite bloggar som verka intressanta om Gastric bypass .
Vägen från 137kg
Phat men inte dum

Vanans makt är stor

Kategori:

Cicero sa Consuetudinis magna vis est. (Vanans makt är stor)  Och jag kan inget annat än att hålla med. Gick in i kylskåpet för att hämta min chokladdrink (modifast, givetivs) och vad står framför mig om inte nyköpta jordgubbar, i ren reflex tog jag en i handen och precis när jag skulle stoppa in den i munnen kom jag på mig själv "Nej, Vad gör jag? ". Ledsamt la jag i från mig den härliga jordgubben och nu sitter jag här och dricker vatten. Hur ska det här gå?

Jag är INTE sjuk! (mind over body)

Kategori:

Jag har känt mig lite varm nu på förmiddagen men trott att det beror på att jag sitter inne och latar mig men helt från det blå så kändes det allt för tjockt när jag skulle svälja (inne på min första liter vatten). Nuvarande läge är alltså kissnödig, varm och halsont . Öhm. Mind over body - right? Jag är INTE på väg att bli sjuk!