absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

I år igen?!

Kategori:

Då karln min fyller år den 1 maj, är det dags för den årliga grillfesten imorgon med våra vänner. Ett firande i förskott. För att sedan fira honom igen med familjen på den riktiga dagen. Ska bli skoj!

Detta betyder dock att jag spenderat två dagar med att fixa och trixa mat, stolar till vår lilla, lilla lägenhet för gästerna och städat.Det är inte lätt när hen arbetar heltid samtidigt. Men vad gör jag inte när det fylls år!

Ikväll är det Valborgspubrundan och det är första gången på...ja, fyra år? som jag inte är med eftersom jag arbetar imorgon. Trista vuxenpoäng. Tur att det finns vänner som håller traditionen vid liv!

Farväl mitt sociala liv!

Kategori:

Efter en kväll av bowling och mumsig middag med jobbet igår så är det en mör människa som vaknade upp i sängen i morse. Sängen verkade som den bästa platsen att tillbringa sisådär tio timmar till. Nu väntar dock en lång dag igen. Åtta till sex - Farväl mitt sociala liv!

Tur att Handelsbanken bjöd på kaffe vid tåget i morse annars hade der inte varit hundraprocentig att jag faktiskt skulle ha tagit mig till jobbet. Motivationen ligger inte högt och vägen till knegar-arenan känns som ett maratonlopp. Skulle behöva ett vätskestopp var femtonde meter.

Men snart är det helg...eller hur?

Being human

Kategori: