absofuckinglutely

Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

Du växer och buffar.

Kategori:


Vecka 29 är här. Jag har haft en vecka där jag känt mig super-gravid. Trött hela jag, från pirrande fötter och sendrag till sömnbrist och rysk roulette när det gäller att få behålla något ätbart. Låt mig bara säga att sportlovet kommer riktigt lägligt! 

Jag och bebisen ska vila okristligt mycket. Sen ska jag och fina maken ta en ordentlig shoppingrunda i veckan och hämta hem spjälsäng och lite annat smått och gott. Härligt värre! 

Nu blir det dock att krypa ner i sängen och buffa med bebis. <3 God natt! 

Hej lilla du!

Kategori:

Hej du lille vän i magen. Du som höll mig uppe halva natten i natt för att du ville göra kullerbyttor, stretching och massa andra aktiviteter och rörelser mitt i natten. Jag må vara ordentligt öm och trött idag men oj vad jag längtar efter att få hålla dig i min famn. Speciellt nu, i detta nyss, när jag ligger här i soffan med pirrande fötter och lilla du buffar och meddelar att jag inte ligger här själv. <3

En lördag i lugnets tecken

Kategori:


I dag tar vi en lugn dag här hemma, jag och lilla bebisen i magen. Jag har lite att göra på min to do-list men tar det i min egen takt. Har ju hela dagen på mig.

Ska även planera lite för tjejmiddagen som väntar nästa lördag. Har så många ideer om vad jag vill göra så nu måste jag bara bestämma mig :)

Men just nu har jag lagt mig en stund i soffan och tänker titta lite på Masterchef Australia. Är man ledig så är man.

Bebis ligger och buffar som attans, hela magen rör sig i vågor, någon som har lite hicka må tro?. Det börjar nog bli lite trångt där inne nu när vi gått in i vecka 28.